BIO vyzrálý hovězí Hanger steak (veverka) 1 kg

434  s DPH (388  bez DPH)

Hanger steak pochází ze svalového úponu bránice. Vyznačuje se zejména příjemně kořeněnou chutí.

Tento kus masa je spíše plochý a tvoří jej dva svaly spojené blánou. Úprava hanger steaku je mírně odlišná od ostatních steaků. Celý kus masa může měřit i více než 40 cm. Tento steak se připravuje na grilu vcelku, neporcuje se. Zároveň tento steak nedoporučujeme propékat až do well done, vždy maximálně na medium. Při teplotě masa v rozmezí 55-60 °C lze maso odstavit z grilu a nechat odpočinout např. v předehřáté troubě cca 10 min.

Kategorie:

Popis

Tento kus masa je spíše plochý a tvoří jej dva svaly spojené blánou. Úprava hanger steaku je mírně odlišná od ostatních steaků. Celý kus masa může měřit i více než 40 cm. Tento steak se připravuje na grilu vcelku, neporcuje se. Zároveň tento steak nedoporučujeme propékat až do well done, vždy maximálně na medium. Při teplotě masa v rozmezí 55-60 °C lze maso odstavit z grilu a nechat odpočinout např. v předehřáté troubě cca 10 min.

Další informace

Hmotnost 1 kg