BIO vyzrálý hovězí Flank steak 1 kg

280  s DPH (243  bez DPH)

Steak z řezu masa ze spodních břišních svalů – pupku. Maso je optimálně prorostlé tukem a je vláknité. Má výraznou chuť i vůni a po tepelné úpravě zůstává šťavnatý.

Flank steak je dlouhý, plochý a libový plátek masa. Díky optimálnímu zrání masa je svalovina uvolněná a křehká. Steak se připravuje vcelku. Obdobně jako u ostatních steaků, chuť masa lze podpořit jen mořskou solí, pepřem, popřípadě olivovým olejem. Cokoliv dalšího přebíjí chuť masa. Za optimální stupeň propečenosti se považuje medium, aby maso bylo co nejkřehčí.

Kategorie:

Popis

Flank steak je dlouhý, plochý a libový plátek masa. Díky optimálnímu zrání masa je svalovina uvolněná a křehká. Steak se připravuje vcelku. Obdobně jako u ostatních steaků, chuť masa lze podpořit jen mořskou solí, pepřem, popřípadě olivovým olejem. Cokoliv dalšího přebíjí chuť masa. Za optimální stupeň propečenosti se považuje medium, aby maso bylo co nejkřehčí.

Další informace

Hmotnost 1 kg