BIO vyzrálé hovězí podplečí (péro) 1 kg

240  s DPH (209  bez DPH)

Podplečí neboli „péro“ pochází z hovězí přední čtvrtě. Maso je jemné, lehce protkané tukem. V kuchyni jej lze využít na mnoho způsobů. Hodí se k dušení, pečení nebo libovějšího guláše.

Maso se nachází mezi krkem a vysokým roštěncem. Podplečí obsahuje menší podíl tuku ale vyšší podíl vaziva. Z tohoto důvodu vyžaduje tento druh delší tepelnou úpravu, zejména dušení, pozvolné pečení, vaření nebo pošírování.

Kategorie: , ,

Popis

Maso se nachází mezi krkem a vysokým roštěncem. Podplečí obsahuje menší podíl tuku ale vyšší podíl vaziva. Z tohoto důvodu vyžaduje tento druh delší tepelnou úpravu, zejména dušení, pozvolné pečení, vaření nebo pošírování.

Další informace

Hmotnost 1 kg