BIO vyzrálé hovězí vysoké žebro 1 kg
156 Kč s DPH (139 Kč bez DPH)
Vysoké žebro pochází z přední čtvrtě, jedná se o střední část žeber. Řez se skládá z vrchního libového plátku a prorostlé střední části. Výtečně se hodí k vaření, přípravě polévek či dušení.
Žebro se vykrajuje z hrudní části pod plecí. Podle konkrétního umístění se pak dále rozlišuje na žebro vysoké a holé. Vysoké žebro je vykrajováno ze střední části 6. až 8. žebra. Ke změknutí masa je potřeba delší tepelná úprava, skvělé využití má při přípravě silného hovězího vývaru, lze podávat i samostatně vařené nebo jej lze využít do gulášové polévky.
Popis
Žebro se vykrajuje z hrudní části pod plecí. Podle konkrétního umístění se pak dále rozlišuje na žebro vysoké a holé. Vysoké žebro je vykrajováno ze střední části 6. až 8. žebra. Ke změknutí masa je potřeba delší tepelná úprava, skvělé využití má při přípravě silného hovězího vývaru, lze podávat i samostatně vařené nebo jej lze využít do gulášové polévky.
Další informace
Hmotnost | 1 kg |
---|