Podobné příspěvky
Aktualizace ceníků služeb pro rok 2023
Vážení zákazníci, s platností od 1. 1. 2023 navyšujeme ceny našich služeb v rostlinné a živočišné výrobě. Zároveň, z důvodu zachování si kvality našeho BIO vyzrálého hovězího masa a zvyšování cen energií jsme nuceni navýšit i ceny v rámci prodeje masa. Nové ceníky služeb včetně prodeje masa naleznete na těchto odkazech: Děkujeme za pochopení. Statek Winter v.o.s.
Získali jsme ocenění „Výrobek OK ®“
Ve čtvrtek 3. 10. 2024 proběhlo v rámci Hortikomplex 2024 – Výstaviště Flora Olomouc slavnostní předávání ocenění Výrobek Olomouckého kraje s označením „Výrobek OK ®“. Je nám velkou ctí, že letošní rok byl oceněn právě i náš BIO vyzrálý hovězí T-Bone steak v kategorii Masné výrobky trvanlivé a můžeme se pyšnit touto značkou. Ocenění Výrobek OK každoročně uděluje…
Provoz naší porážky a bourárny masa
Vážení zákazníci. Již od 20.1.2022 jsme znovu zahájili provoz naší porážky a bourárny masa. Od měsíce února jsme připraveni plnit Vaše požadavky při Vašich objednávkách.
Uzavření objednávek pro rok 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o uzavření objednávek v letošním roce. Z kapacitních důvodů přijímáme letos poslední objednávky z našeho poptávkového systému do 25. 11. 2024. Objednávky přijaté po 25. 11. budeme zpracovávat již po novém roce a expedovat nejdříve v únoru 2025. Od 1.1. 2025 do 25. 1. 2025 bude klasicky probíhat příjem…
Nový ceník pro rostlinnou výrobu
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás upozornili na nový ceník služeb v rámci rostlinné výroby s platností od 1.5. 2022 Ceník najdete v sekci rostlinnou výrobu.
Spustili jsme nový poptávkový systém masa
Od 28. 7. 2022 jsme na našem webu spustili nový poptávkový systém týkající se prodeje našeho BIO vyzrálého hovězího masa. Tento katalog hodláme do budoucna dále vylepšovat, přidávat více informací, nových fotek a časem přibude snad i pár receptů, jak si naše BIO vyzrálé hovězí vychutnat co nejlépe.

