Informace k cenám 2022
Vážení zákazníci.
Naše společnost zatím nebude reagovat na všeobecný trend dnešní doby a NEBUDEME zdražovat naši produkci. Naše ceny jsou pro tuto chvíli stejné jako v loňském roce.
Vážení zákazníci.
Naše společnost zatím nebude reagovat na všeobecný trend dnešní doby a NEBUDEME zdražovat naši produkci. Naše ceny jsou pro tuto chvíli stejné jako v loňském roce.
Školáci v našem regionu budou ve školních jídelnách jíst z regionálních produktů. Tento pilotní projekt vzniká ve spolupráci MAS Horní Pomoraví a MAS Šumperský venkov. Statek WINTER v.o.s. se bude účastnit výběrového řízení na dodavatele BIO vyzrálého hovězího masa do pilotních škol. Zároveň tento smysluplný projekt vnímáme jako výchovu dětí a celé společnosti k využívání regionální produkce. Více…
Vážení zákazníci, dne 5. 12. 2022 budeme uzavírat poptávky BIO vyzrálého hovězího masa pro rok 2022. Poptávky přijaté do tohoto termínu budou vyřízeny do konce roku 2022. Poptávky přijaté po 5. 12. 2022 budeme z kapacitních důvodů vyřizovat až po novém roce. Děkujeme za pochopení! O znovuotevření a příjmu poptávek v novém roce 2023 Vás…
Vážení zákazníci, s platností od 1. 1. 2023 navyšujeme ceny našich služeb v rostlinné a živočišné výrobě. Zároveň, z důvodu zachování si kvality našeho BIO vyzrálého hovězího masa a zvyšování cen energií jsme nuceni navýšit i ceny v rámci prodeje masa. Nové ceníky služeb včetně prodeje masa naleznete na těchto odkazech: Děkujeme za pochopení. Statek Winter v.o.s.
Po dvouleté odmlce se do Šumperku vrací Mezinárodní folklorní festival jehož jsme jedním z partnerů. Přijďte se pobavit a ochutnat mimo jiné i naše BIO vyzrálé hovězí maso!
Pokud máte chvilku, poslechněte si rozhovor přímo z naší farmy o ekologickém zemědělství, odvysílaný na ČrO Olomouc 10.4. 2022 v 9:09 hodin https://olomouc.rozhlas.cz/ekologicke-zemedelstvi-a-bioprodukce-potravin-je-stale-provazena-myty-ktere-se-8721862
Statek Winter v.o.s. se stal partnerem 1.ročníku Burger festu, který se uskuteční 2. 7. 2022 od 14:00 v Novém Malíně. Soutěžní týmy zde budou připravovat burgery z našeho BIO vyzrálého hovězího masa.