Provoz naší porážky a bourárny masa
Vážení zákazníci.
Již od 20.1.2022 jsme znovu zahájili provoz naší porážky a bourárny masa. Od měsíce února jsme připraveni plnit Vaše požadavky při Vašich objednávkách.
Vážení zákazníci.
Již od 20.1.2022 jsme znovu zahájili provoz naší porážky a bourárny masa. Od měsíce února jsme připraveni plnit Vaše požadavky při Vašich objednávkách.
Školáci v našem regionu budou ve školních jídelnách jíst z regionálních produktů. Tento pilotní projekt vzniká ve spolupráci MAS Horní Pomoraví a MAS Šumperský venkov. Statek WINTER v.o.s. se bude účastnit výběrového řízení na dodavatele BIO vyzrálého hovězího masa do pilotních škol. Zároveň tento smysluplný projekt vnímáme jako výchovu dětí a celé společnosti k využívání regionální produkce. Více…
Pokud máte chvilku, poslechněte si rozhovor přímo z naší farmy o ekologickém zemědělství, odvysílaný na ČrO Olomouc 10.4. 2022 v 9:09 hodin https://olomouc.rozhlas.cz/ekologicke-zemedelstvi-a-bioprodukce-potravin-je-stale-provazena-myty-ktere-se-8721862
Vážení zákazníci, opět přijímáme objednávky na naše BIO vyzrálé hovězí maso! Objednávky budou probíhat opět prostřednictvím našeho poptávkového systému vždy do 25. dne v měsíci. Expedice objednávek pak bude probíhat vždy do 10. dne následujícího měsíce. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci. Statek Winter v.o.s.
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o uzavření objednávek v letošním roce. Z kapacitních důvodů přijímáme letos poslední objednávky z našeho poptávkového systému do 25. 11. 2024. Objednávky přijaté po 25. 11. budeme zpracovávat již po novém roce a expedovat nejdříve v únoru 2025. Od 1.1. 2025 do 25. 1. 2025 bude klasicky probíhat příjem…
Vážení zákazníci, dne 5. 12. 2022 budeme uzavírat poptávky BIO vyzrálého hovězího masa pro rok 2022. Poptávky přijaté do tohoto termínu budou vyřízeny do konce roku 2022. Poptávky přijaté po 5. 12. 2022 budeme z kapacitních důvodů vyřizovat až po novém roce. Děkujeme za pochopení! O znovuotevření a příjmu poptávek v novém roce 2023 Vás…
Statek Winter v.o.s. se stal partnerem 1.ročníku Burger festu, který se uskuteční 2. 7. 2022 od 14:00 v Novém Malíně. Soutěžní týmy zde budou připravovat burgery z našeho BIO vyzrálého hovězího masa.