Provoz naší porážky a bourárny masa
Vážení zákazníci.
Již od 20.1.2022 jsme znovu zahájili provoz naší porážky a bourárny masa. Od měsíce února jsme připraveni plnit Vaše požadavky při Vašich objednávkách.
Vážení zákazníci.
Již od 20.1.2022 jsme znovu zahájili provoz naší porážky a bourárny masa. Od měsíce února jsme připraveni plnit Vaše požadavky při Vašich objednávkách.
Po dvouleté odmlce se do Šumperku vrací Mezinárodní folklorní festival jehož jsme jedním z partnerů. Přijďte se pobavit a ochutnat mimo jiné i naše BIO vyzrálé hovězí maso!
Od 28. 7. 2022 jsme na našem webu spustili nový poptávkový systém týkající se prodeje našeho BIO vyzrálého hovězího masa. Tento katalog hodláme do budoucna dále vylepšovat, přidávat více informací, nových fotek a časem přibude snad i pár receptů, jak si naše BIO vyzrálé hovězí vychutnat co nejlépe.
Již tuto sobotu 16.7. 2022 bude mimo jiné naše BIO vyzrálé hovězí maso na Bioslavnostech ve Starém Městě p. Sněžníkem. Bioslavnosti jsou již tradičním festivalem dobrého BIO jídla, pití a zábavy pro celou rodinu.
Vážení zákazníci, s platností od 1. 1. 2023 navyšujeme ceny našich služeb v rostlinné a živočišné výrobě. Zároveň, z důvodu zachování si kvality našeho BIO vyzrálého hovězího masa a zvyšování cen energií jsme nuceni navýšit i ceny v rámci prodeje masa. Nové ceníky služeb včetně prodeje masa naleznete na těchto odkazech: Děkujeme za pochopení. Statek Winter v.o.s.
Vážení zákazníci, dne 5. 12. 2022 budeme uzavírat poptávky BIO vyzrálého hovězího masa pro rok 2022. Poptávky přijaté do tohoto termínu budou vyřízeny do konce roku 2022. Poptávky přijaté po 5. 12. 2022 budeme z kapacitních důvodů vyřizovat až po novém roce. Děkujeme za pochopení! O znovuotevření a příjmu poptávek v novém roce 2023 Vás…
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás upozornili na nový ceník služeb v rámci rostlinné výroby s platností od 1.5. 2022 Ceník najdete v sekci rostlinnou výrobu.