Provoz naší porážky a bourárny masa
Vážení zákazníci.
Již od 20.1.2022 jsme znovu zahájili provoz naší porážky a bourárny masa. Od měsíce února jsme připraveni plnit Vaše požadavky při Vašich objednávkách.
Vážení zákazníci.
Již od 20.1.2022 jsme znovu zahájili provoz naší porážky a bourárny masa. Od měsíce února jsme připraveni plnit Vaše požadavky při Vašich objednávkách.
Po dvouleté odmlce se do Šumperku vrací Mezinárodní folklorní festival jehož jsme jedním z partnerů. Přijďte se pobavit a ochutnat mimo jiné i naše BIO vyzrálé hovězí maso!
Pokud máte chvilku, poslechněte si rozhovor přímo z naší farmy o ekologickém zemědělství, odvysílaný na ČrO Olomouc 10.4. 2022 v 9:09 hodin https://olomouc.rozhlas.cz/ekologicke-zemedelstvi-a-bioprodukce-potravin-je-stale-provazena-myty-ktere-se-8721862
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás upozornili na nový ceník služeb v rámci rostlinné výroby s platností od 1.5. 2022 Ceník najdete v sekci rostlinnou výrobu.
Od 28. 7. 2022 jsme na našem webu spustili nový poptávkový systém týkající se prodeje našeho BIO vyzrálého hovězího masa. Tento katalog hodláme do budoucna dále vylepšovat, přidávat více informací, nových fotek a časem přibude snad i pár receptů, jak si naše BIO vyzrálé hovězí vychutnat co nejlépe.
Školáci v našem regionu budou ve školních jídelnách jíst z regionálních produktů. Tento pilotní projekt vzniká ve spolupráci MAS Horní Pomoraví a MAS Šumperský venkov. Statek WINTER v.o.s. se bude účastnit výběrového řízení na dodavatele BIO vyzrálého hovězího masa do pilotních škol. Zároveň tento smysluplný projekt vnímáme jako výchovu dětí a celé společnosti k využívání regionální produkce. Více…
Vážení zákazníci, dne 5. 12. 2022 budeme uzavírat poptávky BIO vyzrálého hovězího masa pro rok 2022. Poptávky přijaté do tohoto termínu budou vyřízeny do konce roku 2022. Poptávky přijaté po 5. 12. 2022 budeme z kapacitních důvodů vyřizovat až po novém roce. Děkujeme za pochopení! O znovuotevření a příjmu poptávek v novém roce 2023 Vás…