Nový ceník pro rostlinnou výrobu
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás upozornili na nový ceník služeb v rámci rostlinné výroby s platností od 1.5. 2022
Ceník najdete v sekci rostlinnou výrobu.
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás upozornili na nový ceník služeb v rámci rostlinné výroby s platností od 1.5. 2022
Ceník najdete v sekci rostlinnou výrobu.
Vážení zákazníci, s ohledem na šíření vysoce infekčního onemocnění slintavky a kulhavky (SLAK) v okolních státech, které postihuje zejména sudokopytníky, jsme se i my rozhodli přijmout preventivní bezpečnostní opatření za účelem ochrany našich chovaných zvířat, a to do odvolání. Pevně věříme, že se hrozba nákazy tímto onemocněním v naší zemi nenaplní. Děkujeme za pochopení. Statek Winter v.o.s.
Po dvouleté odmlce se do Šumperku vrací Mezinárodní folklorní festival jehož jsme jedním z partnerů. Přijďte se pobavit a ochutnat mimo jiné i naše BIO vyzrálé hovězí maso!
Upozorňujeme, že od 1. 5. 2025 měníme výdejní místo pro odběr našeho BIO vyzrálého hovězího masa v Šumperku. Již nyní můžete objednávat naše BIO vyzrálé hovězí maso s vyzvednutím na novém odběrném místě v Šumperku. Prodejna Šumperská špajzka sídlí na adrese Hlavní třída 289/12, 787 01 Šumperk. Osobní odběr na adrese Peckova 5 již nebude možný. Šumperská špajzka…
Vážení zákazníci. Již od 20.1.2022 jsme znovu zahájili provoz naší porážky a bourárny masa. Od měsíce února jsme připraveni plnit Vaše požadavky při Vašich objednávkách.
Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o postupu příjmu a uzavření objednávek za rok 2025. Poslední objednávky v letošním roce budeme přijímat do 25. 11. 2025 (včetně). EXPEDICE OBJEDNÁVEK PŘIJATÝCH DO 25. 11. 2025 (VČETNĚ) PROBĚHNE 5. 12. 2025. V termínu od 26. 11. do 31. 12. 2025 nebudeme přijímat žádné nové objednávky. Objednávku nebude možné na…
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že POSLEDNÍ OBJEDNÁVKY našeho BIO vyzrálého hovězího masa budeme pro letošní rok uzavírat již TUTO SOBOTU 25. 11. 2023. Expedice přijatých objednávek do tohoto termínu bude následně probíhat do poloviny prosince 2023. Od 22. 12. 2023- 2.1.2024 budou jatka zcela uzavřena. O spuštění objednávek BIO vyzrálého hovězího masa v…